Ervaringen van klanten 

Heb ik voor jou al eens foto's mogen maken? Ik zou het heel leuk vinden als je jouw ervaring op mijn website wilt delen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Stacey Demyttenaere
een jaar geleden

In een fotoshoot samen met mijn zus werd onze voorliefde voor lipizaners vereeuwigd. Onze oude rakker Pluto en zijn felle dochter Adate samen op beeld. Tot op vandaag pronkt een (vergroot) beeld van hen Beiden crossend in de weide in mijn huis. Intussen is onze oude rakker er niet meer waardoor zowel mijn zus als ik de foto's nog extra koesteren. Intussen heeft de kleindochter van onze Pluto de kudde betreden en hopen we in de toekomst haar ook te laten vereeuwigen op beeld. Nogmaals dank Katja voor de prachtige plaatjes van mijn twee grootste schatten!

Mina
een jaar geleden

Katja heeft voor mijn dochter Nicky Peeters een prachtige fotoreportage gemaakt met haar paard Condiblesse. Zo'n prachtige foto's !!! Genieten er nog altijd van. En één van de prachtigste foto heeft in haar kamer een ereplaats. Het is niet iedere fotograaf gegeven om een paard zo mooi tot z'n recht te laten komen in foto's alsook de fiere eigenaars of ruiters.Top Katja dat je je passie terug opneemt. Veel succes. Met je geduld, creativiteit en professionalisme kan dat niet anders

Cindy Daamen
2 jaar geleden

Het was een kado voor mijn vriend, dat zijn Fries op foto kwam. Tevens ook mijn lieve opa paard en mijn fries mochten er ook op. Een vriendin hielp mee en mocht met deze lievelingen op de foto.
Het was een regenachtige dag. Wij stonden met de paarden in de stal en jij stond buiten de foto's te maken. Ondanks die miezel van een regen. Was het gewoon een geweldige dag.
Nu genieten we nog iedere dag van jou foto's. Zeker nu de fries van mijn vriend en mijn opa paard er niet meer zijn. Zijn deze foto's een mooie herinnering, ze staan er prachtig op. Nogmaals dankjewel Katja.

Isabelle Vanhille
2 jaar geleden

Mijn moment met mijn paard:
Ik wilde al heel lang een fotoshoot met mijn paard Olympia,zij is voor mij heel speciaal en onze band is heel uniek.Ik droomde er al jaren van om samen met haar een fotoshoot te doen.Op een gegeven moment zie ik foto's van Katja en toen wist ik het,deze vrouw mag de fotoshoot doen.De dag zelf heeft Katja alles heel goed begeleid want ik was wel wat zenuwachtig maar zij zorgde ervoor dat alles vlot verliep.
Dit moment zal altijd in mijn herriner blijven als een unieke ervaring die ik eeuwig blijf koesteren.
Telkens ik in mijn zetel zit geniet ik nog met volle teugen van dit moment met mijn paard Olympia.
Bedankt Katja

Liefs,
Isabelle

Sandra van den Hof
2 jaar geleden

Nog dagelijks geniet ik van de prachtige foto's die Katja genomen heeft. Hoewel de opzet met 2 paarden mislukte, is het een wereldserie geworden en prijkt het mooiste exemplaar hier aan de muur. Wat een geduld en creativiteit van Katja.

Hopelijk kunnen we ooit nog eens een buiten sessie maken in de vrije natuur zodat alle paarden vereeuwigd worden door onze favo fotografe!

Alain rummens
2 jaar geleden

heerlijke namiddag foto,s maken veel plezier en zeer mooie reportage achteraf weer plezier dus en vooral de reactie erna over de foto van de zoon davy

Jacqueline Geeroms-Schurkens
2 jaar geleden

Katja is een zeer geduldige fotografe wat soms nodig is met paardjes niet geheel niet geïnteresseerd zijn om de oortje naar voren te steken...alles wordt er dan uit de kast gehaald om toch een prachtige foto te maken....Haar service is ook zeer correct grtjes Jacqueline

Marijke Willems
2 jaar geleden

Tijdens een benefiet fotoshoot bij Sonja Braafhart heeft Katja foto's gemaakt van mij en mijn paard. Ik voelde mij een heus prinsesje met mijn paard. Zoveel rust en geduld, en toch werden er in hoog tempo heeeel veel foto's geschoten. Ik ben niet perse fotogeniek en hou niet zo van de camera, maar deze fotoshoot was geweldig en ik heb genoten!! En het resultaat was geweldig! Ik heb er een supermooie fotoserie aan over gehouden. Het was een ervaring om nooit te vergeten! En omdat mijn merrie inmiddels niet meer bij me is een heel dierbare herinnering.

Erika Reyns
2 jaar geleden

Wij hebben het geluk gehad Katja bij ons thuis te mogen ontvangen voor een reeks prachtig mooie foto's ! Foto's die ontzettend uniek zijn! Dank u Katja !!!!

Lien
2 jaar geleden

Ik kijk nog regelmatig naar de foto's die er toen genomen zijn. Zo mooi! Een erg fijne ervaring. Katja had zoveel geduld en kreeg het mooiste uit onze paarden gehaald. Ik zou het zo opnieuw doen. Super ervaring!

Charlotte van Iersel
2 jaar geleden

Bedankt voor de geweldige & onvergetelijke fotoshoot met Amor en Liberty met trouwjurk in 2012 en onze zwangerschapshoot in 2013!
We genieten nog dagelijks van jouw canvassen met onze favoriete one-liners en alle prachtige foto's!
Veel liefs en diepe buiging voor jouw talent 💋
Charlotte

Yvette van Zutphen
2 jaar geleden

Naast dat we prachtige foto's hadden, was het ook echt onwijs gezellig en relaxed. Ze neemt echt de tijd en haar rust doet de paarden ook goed. Het fotograferen alles doet ze met zoveel liefde. Dit zie je allemaal terug in de foto's. Katja is echt een lieverd en goede fotografe.❤

Leane van Ark
2 jaar geleden

Inmiddels al 3 jaar geleden dat Katja bij ons is geweest voor foto's, maar wat zijn dat een bijzondere foto's geworden. De band tussen Gibbie en mij heeft ze zo geweldig vastgelegd.

Mijn (toen) 3 jarige puppy, op het Kootwijker Zand, wat een lol hebben we gehad, maar ook wat een geduld heeft Katja gehad. Vooral de standfoto's was een opgave, want alles was interessant en ze wilde liever ook niet te ver weg van haar paardenvriendinnetje zijn.

Ook dolblij dat Katja het fotograferen weer gaat oppakken, want wil Gibbie graag weer een keer door haar vast laten leggen.

Hannelore Van Nuffelen
2 jaar geleden

Al enkele jaren geleden, maar de foto's hangen nog steeds thuis omhoog en blijven prachtig! Super mooie herinneringen. Het eeuwige geduld en de passie zullen me altijd bij blijven! Mijn lieve pony is nog steeds mijn oogappel en Katja heeft dit op de meeste perfecte manier voor altijd kunnen vastleggen. Een topervaring!!

Corriene
2 jaar geleden

Mijn merrie is door jou op een vakkundige manier op foto vastgelegd.
Paard gepoetst, jurk gehuurd mooie make up en te voet naar De Maesberg waar dit georganiseerd werd om geld in te zamelen voor het goede doel.
Het was wat onwennig en bij beiden wat spanning. Maar daar is op de foto's niets van te zien.
Wat ben jij een vakvrouw Katja!

Sara Claassen
2 jaar geleden

Enkele jaren geleden samen met 2 vriendinnen een buiten shoot laten doen door Katja. Het was een hele leuke ervaring...Katja bleef rustig en nam echt haar tijd, zelfs als de paarden niet wilden meewerken 😂
Ik kijk nog elke dag naar de mooie foto's aan de muur!