Informatie & Tarieven

Welkom bij mijn aanbod particuliere reportages.

Voor commerciële reportages kunt u contact met mij opnemen, zodra uw wensen bij mij bekend zijn verzend ik u vrijblijvend een offerte op maat.  

 

Bij elke reportage is een tegoed van 40,00 Euro voor uw nabestelling inbegrepen, te besteden aan afdrukken, canvas of een digitale nabestelling.

Ik werk door heel Nederland en België. Alle onderstaande prijzen zijn exclusief de reiskosten van 0,25 cent per kilometer vanaf postcode 6544 VM in Nijmegen. 

 

Heeft u vrienden, familie of kennissen die ook graag foto's willen laten maken? Vanaf 3 personen kunt u een reportagedag organiseren. Voor aanvang van de reportagedag maken we samen een planning zodat niet iedereen de hele dag aanwezig hoeft te zijn, dat mag uiteraard wel! Bij een reportagedag worden de reiskosten verdeeld en is het reportagetarief het voordeligst. Ik werk het liefst met maximaal 6 reportages op een dag, zo kan ik voor iedereen voldoende de tijd nemen. 

In dit korte stukje heb ik wellicht niet al uw vragen kunnen beantwoorden. Met vragen over de mogelijkheden of met specifieke wensen voor uw reportage kunt u terecht op mijn contactpagina. Aarzel ook niet om te komen kijken op mijn Facebook profielpagina waar ik u graag te woord zal staan. 

 

Reportage Tarief
Gezin/Portret 1-2 personen € 100,00
Gezin/Portret 3-5 personen € 140,00
Paard buiten € 150,00
Paard in de studio € 200,00
Paard buiten & in de studio € 250,00
Reportagedag Paard Buiten (v.a 3 deelnemers) € 95,00 p/paard
Reportagedag Paard Studio (v.a 3 deelnemers) € 120,00 p/paard
Reportagedag Paard Buiten & Studio (v.a 3 deelnemers) € 180,00 p/paard
NIEUW Stalportret (v.a 3 paarden) € 55,00 p/paard
Pretty Pets 1-2 pets € 90,00
Huwelijk halve dag € 450,00
Huwelijk hele dag € 750,00
Huwelijk hele dag en avond € 900,00
Evenement, gelegenheden Na overleg van uw wensen
Bedrijven en publicaties Na overleg van uw wensen

Nieuwe reportage; Stalportret! Jouw trots 'gezellig' samen in een panorama of collage aan de muur? Dit kan ook met paarden die elkaar niet zo lief vinden; bijvoorbeeld met verschillende hengsten naast elkaar. Anders dan bij een complete studioreportage brengen de paarden niet elk anderhalf uur in de studio door maar enkel met een zwarte achtergrond en enkel de poses die geschikt zijn om te verwerken tot een Stalportret.